Colored Qollective presents: Coming-In

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Colored Qollective presents: Coming-In

10 October, 2020 @ 12:00 - 14:00

11 oktober is het weer Coming-Out dag. In de Westerse maatschappij wordt veel nadruk gelegd op uit de kast komen. Maar uit de kast komen is niet voor alle LHBTQIA+ mensen wenselijk, of zelfs maar een optie.
In de context van het Utrecht Rainbow Festival organiseert Colored Qollective op 10 oktober een bijeenkomst over de ‘Coming-In’. De Coming-In is de reis die LHBTQIA+ mensen maken tot zelf-ontdekking, acceptatie en ontplooiing. Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende panelleden hun Coming-In verhalen met ons delen en vertellen hoe dit samenhangt met de verschillenden intersecties van hun identiteiten. Ook gaan we in gesprek over het belang van de Coming-In en is er ruimte voor vragen vanuit het publiek.
De bijeenkomst wordt een open event van 12:00-14:00 bij de Social Impact Factory, Utrecht. Meld je aan door een mail te sturen naar imran@coloredqollective.org. Wees er snel bij, want in verband met de coronamaatregelen is er maar een capaciteit van max. 40 mensen!
Er zal rekening gehouden worden met voldoende desinfectiemateriaal, mondkapjes en handschoenen op de zaal. Wij willen jullie ook graag vragen om op een verantwoorde manier met elkaar om te gaan, dus houd die 1.5m afstand van elkaar, desinfecteer de handen voldoende en kom zeker niet als je klachten hebt.
In de komende weken zullen de sprekers hier worden aangekondigd en zal het exacte programma bekend worden gemaakt, dus houd deze pagina in de gaten!

Details

Date:
10 October, 2020
Time:
12:00 - 14:00
Website:
https://www.facebook.com/events/687325155199704

Organizer

Colored Qollective