Queer Iftar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Queer Iftar

6 mei, 2021 @ 19:00 - 21:15

We naderen de laatste week van de heilige maand Ramadan. Vanuit Colored Qollective organiseren we een digitale queer iftar met voorafgaand een inhoudelijke meeting die dieper in zal gaan op de betekenis van deze maand voor queer moslims; hoe wordt er naar de Ramadan gekeken vanuit een queer moslim perspectief? Wat voor invloed heeft deze maand op de eenzaamheid die velen van ons al ervaren en hoe kan hiermee omgegaan worden? Dit zijn enkele vragen die tijdens deze inhoudelijke meeting aan bod zullen komen aan de hand van een gastspreker die de meeting zal leiden. Wie de gastspreker zal zijn, zal in de loop van de tijd op deze pagina bekend worden gemaakt.
Daarnaast is er uiteraard ruimte voor vragen vanuit deelnemers waarbij het van belang is om te benoemen dat queer moslims hierin centraal worden gesteld. De meeting is toegankelijk voor queer BPOC. We hopen dat hierdoor veel mooie, openlijke gesprekken uit voortvloeien.
Aansluitend aan de inhoudelijke meeting zullen we gezamenlijk het vasten verbreken voor degenen die dat graag willen. Vanuit Colored Qollective zal er op tijd voor eten gezorgd worden, zodat iedereen die erbij wil zijn met ons samen het vasten kan verbreken.
Ben je geïnteresseerd en zou je er graag bij willen zijn? Meld je dan aan via de knop ‘aanmelden’ hierboven of stuur een bericht via onze website: https://www.coloredqollective.org/contact/
Hopelijk tot dan!

Gegevens

Datum:
6 mei, 2021
Tijd:
19:00 - 21:15
Site:
https://www.facebook.com/events/1619725355084847/?

Organisator

Colored Qollective

Locatie

Zoom
Details worden doorgegeven na aanmelding
+ Google Maps