Ella Smith Jr.

Safe spaces for queer people of color

Ella Smith Jr., financieel adviseur

Mijn naam is Ella Smith Jr, ik ben 25 jaar en sinds februari 2021
algemeen bestuurslid bij Colored Qollective. Ik ben
Nederlands/Amerikaans en identificeer mij als (gender)queer.

Ik ben terechtgekomen bij Colored Qollective na een oproep tijdens een symposium. De organisatie sprak mij aan, omdat ik ook de behoefte heb om in verbinding te komen met mensen zoals ikzelf. Colored Qollective maakt zich hard om een veilige omgeving te creëren voor queer mensen die zich niet helemaal thuis voelen in veelal witte LGBTQIA+ spaces, en daarom wil ik graag deel uitmaken van dit proces. Zo kan ik iets teruggeven aan de community die mij altijd met open armen heeft ontvangen. Via deze weg hoop ik aan zoveel mogelijk mensen als ik het gevoel te geven dat er een enorme groep mensen is die ze volledig omarmt, en actief stappen onderneemt om dit gevoel over te brengen.