2020

Safe spaces for queer people of color

Juli

Colored Qollective PiQniQ
Op zondag 26 juli hebben we in het park gepicknickt met pizza! Het was nog even afwachten of het weer zou meewerken, maar uiteindelijk scheen er die dag een lekker zonnetje. Er waren lekkere pizza's voor iedereen, en het was erg gezellig met goede gesprekken en blije gezichten. Dit keer hebben we, omdat we reiskosten konden vergoeden voor diegenen die het echt nodig hadden, veel nieuwe bezoekers gehad. Dit was erg leuk en we hopen natuurlijk dat we deze mensen weer terug zullen zien bij een andere bijeenkomst!

April - Juni

Colored Qollective online meetup

In quarantaine zitten is lastig, om toch nog een beetje bij elkaar te blijven organiseert Colored Qollective daarom iedere maandag online meetup-avonden! In deze meetings proberen wij vooral iets leuks met elkaar te organiseren, van game nights tot makeup-sessies en veel meer!

Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@coloredqollective.org

Wanneer: Iedere maandagavond
Tijd: 19u-21u
Waar: Online via Zoom (Meeting ID wordt doorgegeven na aanmelding)

UITGESTELD WEGENS QUARANTAINE - Colored Qollective safe(r) space meetings

Wegens de huidige quarantaineregeling ivm COVID-19 is Colored Qollective helaas genoodzaakt deze meeting uit te stellen, wij wensen iedereen het beste toe in deze tijden en hopelijk tot snel!

Wanneer: Zondag 5 April 2020 Uitgesteld
Tijd: 13u-17u
Waar: Utrecht (adres wordt doorgegeven na aanmelding)

 

 

Februari

Colored Qollective safe(r) space meetings

Nu Colored Qollective officieel een stichting is geworden, willen we een moment nemen om dat samen met jou te vieren! Wil je meer weten wat het betekent om een stichting te zijn? Vraag er alles over tijdens onze eerste bijeenkomst op 9 Februari 2020.

We zouden jullie graag willen uitnodigen voor onze meeting aanstaande zondag waar we een filmscreening willen gaan organiseren met als film 'Rafiki', een film over een eerste grote liefde tussen twee lesbische meisjes uit Kenia. Naar aanleiding van deze film zouden we graag aan de hand van enkele vooraf opgestelde vragen met elkaar in gesprek willen gaan.

Lunch is inbegrepen!

Als je hebt aangemeld door  een e-mail te sturen naar: info@coloredqollective.org, zullen we jou de locatie toesturen.

Wanneer: Zondag 9 Februari 2020
Tijd: 12u-17u
Waar: Utrecht (adres wordt gestuurd na aanmelding)